Nice! Swingring no. 3

Vandaag houden we het kort en nodigen we iedere gezellige en leuke Nieuw-Wester graag uit voor de 3e swingring borrel. Ontmoet daar bijvoorbeeld Geertje, Victorien, IrisHenri, BarbaraJosErik EstherSabahRemco, Rebeccamij en nog meer personen achter diverse initiatieven die Nieuw-West van nieuw elan voorzien en gewoon goed bezig zijn in onze buurt.

Nice Nieuw-West wants you
En Misschien ben jezelf wel een creatief of vooral een doener die ons wil meehelpen met het nog succesvoller maken van Nice Nieuw-West dan ben je helemaal uitgenodigd en zien we je graag vanmiddag om 16:00 uur aan het Groenpad 4 bij Buurttelevisie Nieuw-West. Naast de originele Nice Nieuw-West button ritselen we dan ook een appelsap of cola tic voor je, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend