Kies voor Verdraagzaamheid

Bouw vandaag mee aan iets moois en breng je stem uit op de Ambassadeur en Ambassade van de Verdraagzaamheid. Het Paleis van de Verdraagzaamheid die deze landelijke verkiezing voor de tweede keer op rij organiseert heeft een mooi lijstje van personen en organisaties gemaakt waar je uit kunt kiezen.

Voor de titel Ambassadeur van de Verdraagzaamheid kun je stemmen op: Dick Bos, Mathijs Beugelink, Luuk Samson en Luis Garcia, Margo Lie-A-Ling of Tineke Lodders-Elfferich.

Voor titel van Ambassade van de Verdraagzaamheid kun je kiezen uit: Studentenvereniging Avicenna, Mozeshuis, Reinaldahuis, België en Zevenmanschap.

Je mag voor beide categorieën één stem uitbrengen en dat kan tot en met aanstaande woensdag, 31 oktober. Op 16 november worden de eervolle Verdraagzaamheid titels uitgereikt in Coffeemania, nice!

Breng je stem uit door op de volgende link te klikken > http://www.paleisvandeverdraagzaamheid.nl.

Genomineerd! Dick Bos en zijn tolerantiepoort. Het idee achter de tolerantiepoort is dat deze poort kan reizen: De poort is daar waar tolerantie nodig is, waar mensen een pluim verdienen, of waar tolerantie wat extra aandacht mag, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2022 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend