Alles voor de kunst

Hoera, Voordekunst bestaat twee jaar! Om dat te vieren verdubbelt het Amsterdams Fonds voor de Kunst tussen 4 en 8 november alle donaties aan Amsterdamse projecten die binnenkomen op Voordekunst. Laat er nu net een leuk Nieuw-West project op Voordekunst staan die steun kan gebruiken. Bij deze, nice!

Klik voor meer informatie op de volgende link http://voordekunst.nl/vdk/project/view/552-nieuw-west-in-the-picture en lees en zie het project Nieuw West in the Picture. Help jij Petra, Thomas en Dorèndel – en doe dat vandaag nog met het oog op de verdubbeling via het Amsterdams Fonds voor de Kunst – mee? Vandaag dus, dubbelgoed bezig, extra nice!

Zie ook www.nieuwwestinthepicture.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend