Titanenstrijd aan de Sloterplas

NK-Triatlon-2011-Start-heren

Sportliefhebbers opgelet, vandaag in en rondom de Sloterplas zwemmers, fietsers en hardlopers die de Triathlon aan het doen zijn. De triathleten starten voor restaurant Canton aan Meer en Vaart. Kijken is gratis en je kunt op diverse plekken langs het parcours de sporters goed zien.

NK Sprint
Vanaf 14:00 uur wordt het extra spannend want dan start de NK Sprint voor vrouwen. De mannen starten om 15.15 uur. Eerst zwemmen ze 750 meter in de Sloterplas, daarna vier rondjes van vijf kilometer op de fiets en tenslotte twee rondjes van 2,5 kilometer rennen, respect!

Starttijden
09:30 uur Sprint recreanten
11:00 uur Olymische Afstand recreanten
14:00 uur NK Sprint dames
15:15 uur NK Sprint heren

Fiesters-tijdens-triatlon

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend