Ontdek je creativiteit!

Aanstaande dinsdag 14 januari van 20:00 tot 21:30 begint het! De workshop ‘ontdek je creativiteit’, gegeven door Michal Efron. Het  doel van deze workshop is om, door middel van creatief bezig te zijn, ontspanning en rust te vinden. Eens per maand kom je bij elkaar om met verschillende materialen te werken. De materialen die aan bod komen zijn onder anderen: klei, droge pastelkrijtjes en nat-in-nat schilderen. De bedoeling van de workshop is om, niet prestatie gericht, in een ongedwongen sfeer, lekker bezig te zijn.

Michal is beeldend therapeute die 15 jaar geleden haar geboorteland Israël verruilde voor Nederland. Het idee voor ‘ontdek je creativiteit’ ontstond nadat zij een workshop aan ouders van kinderen (2-4 jaar) had gegeven en merkte dat er behoefte is om ook zelf creatief bezig te zijn. Vooral bij moeders van jonge kinderen merkte Michal dat zij door de drukte rondom hun kinderen, weinig aan zichzelf toekomen. Bij gebrek aan een geschikte ruimte had Michal haar idee even in de kast gelegd, totdat één van de deelneemsters van de workshop voor ouders, Liza, haar een prachtige werkruimte aanbood, waar zeker acht mensen in alle rust aan de slag kunnen gaan.

Kosten per les: € 12,00 (inclusief materiaal). Locatie cursus: Zuidakerweg  13. Aanmelden/informatie? Neem contact op via m.efron@upcmail.nl en laat je creativiteit de vrije loop gaan (nice!).

foto-voorstelblog-michal-150x150

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend