Samba Salad geeft dans en muziek workshop voor kids 3-7 jaar

Weten jullie het nog? Afgelopen november hebben we lekker gekeken naar en ook een beetje gedanst tijdens het optreden van Samba Salad in HW10.

Op zaterdag 22 maart gaan we nog een stapje verder. We gaan zelf meedoen! 

In het Wild is een vrije en creatieve workshop geschikt voor kids van 3 – 7 jaar. Tijdens de workshop maken wij met de kinderen een reis en een muzikaal avontuur waarin we de dieren uit de jungle en savanne leren kennen. Samen bedenken we hoe de beesten eten, wassen en spelen. Spelenderwijs maken de kindjes kennis met Afrikaanse instrumenten en muziek. Ook gaan wij samen met de kinderen een uitvoering geven voor de ouders, waarbij uitheemse instrumenten worden gebruikt om de jungle sfeer te illustreren met ritmes en geluiden van dieren en de natuur. Het programma: 

13:30 inloop en drankje bij de Hofdames

14:00 – 15:00 workshop in studio 14

15:00 – 15:30 pauze, lekkernijen te verkrijgen bij de Hofdames

15:30 – 16:30 optreden in studio 14

Locatie: HW10

Ben je tussen de 3 en 7 jaar oud en wil je graag meedoen??! Kijk je mama lief aan, vraag haar (slechts) € 7,00 voor entree en zeg dan ook dat zij je op moet geven via programmeringhw10@gmail.com Dan ben je verzekerd van een plekje en mag je mama of papa een dikke kus geven. Snel wezen want de Samba Salad jungle heeft plek voor maximaal 30 kindjes.

Aye, aye! Jambo Afrika Aye!

workshop with children

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2019 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend