Klik hier voor Freezone Centrum Nieuw-West - Osdorpplein

#Falalalala (lalalala): een eigenwijs a capella kerstconcert!

promotiefoto_mix__match
A capella zangkwartet Mix & Match organiseert dit jaar een eigen kerstconcert in Amsterdam. Met trots presenteren zij op 18 december a.s. ‘#Falalalala (lalalala): een eigenwijs a capella kerstconcert!’. Een muzikale avond gevuld met lichte en afwisselende winterse nummers mét een vleugje theater. Samen met een aantal muzikale vrienden zorgen zij voor een verrassende avond boordevol kerstmuziek!

Mix & Match
Vier zangers. Vier performers. Vier theatermakers. Mix & Match verzorgt voor elke gelegenheid a capella vocaal entertainment met alleen vier stemmen en een stemvork. De leden van Mix & Match leerden elkaar kennen op de musicalopleiding in Tilburg. Deze samenwerking blijkt zeer succesvol want tijdens Rijswijks Pracht wonnen zij de publieksprijs, vorig jaar gaven ze al eens een eigen kerstconcert en deden ze al twee keer met groot succes mee aan het Delft Fringe Festival.

Solisten
De solisten zijn geen onbekenden van Mix & Match. Zo hebben Marij Reijnen, Maxime Wesel en Wouter van der Horst net als de leden van Mix & Match de MusicAllFactory in Tilburg afgerond. Marij staat bekend om haar krachtige stemgeluid waarmee ze iedereen omver blaast. Maxime weet met haar mooie interpretatie en heldere stem iedereen in te pakken. De man in het geheel is Wouter van der Horst: een veelzijdige tenor met een warme stem die je echt weet te raken. Met zijn drieën vormen zij een goede aanvulling binnen dit veelzijdige programma.

Het concert vindt plaats op 18 december a.s. om 20.00 u in de Pieter Jelles Troelstraschool, aan de Doctor H. Colijnstraat in Amsterdam. Kaarten à € 10,- zijn te bestellen via http://falalalala.entranz.nl/.

Kijk voor meer informatie op facebook.com/MixnMatchNL of www.mix-n-match.nl.falalalala_poster_digitaal_2

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2018 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend