Schatkamers vol talent

Per kwartaal zijn zo’n 900 kinderen bezig geweest met de meest uiteenlopende activiteiten in het kader van het project Schatkamer. Zij konden meedoen met activiteiten zoals Musical, Natuurtalent, Kickboksen en Filmacademie. Twaalf Leerlingen van de St. Lukasschool hebben mee gedaan aan Rap. Onder leiding van de bekende rapper Kami Kazi leerden de talenten in 8 weken hun rap. De rap moesten ze eerst zelf schrijven en daarna zelf ‘zingen’ tijdens de opname in Studio West. De opname kwam tot stand met een echte geluidsman en hulp van Kami Kazi.

Klik op de link voor het fraaie resultaat.
Download Kami-Kazi – Rap St Lukasschool

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend