Scooter, fontein Sloterplas?

Even aan de slag vandaag met je rechter hersenhelft, ons stadsdeel roept je op! Aan jou de taak om voor 2 april je eigen idee voor een symbool voor de huisstijl van Nieuw-West aan te leveren. Het kan een gebouw, een kunstwerk of een thema zijn. De vlindermolen, de hanggans, een portiekflat, de lammetjes van het Osdorpplein en de Schutterstoren zijn al gesymboliseerd.

Het beste idee wordt uitgevoerd en opgenomen in de iconenreeks van het stadsdeel. Als winnaar krijg je ook nog een t-shirt met je icoon erop. Mail je idee naar info@nieuwwest.amsterdam.nl onder vermelding van ‘prijsvraag huisstijl’.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend