Spring in het wiel

10.000 euro verdienen plus coaching en goedkope bedrijfsruimte? Bedenk dan een plan om iedereen in Nieuw-West op de fiets te krijgen. Goed voor het milieu, mobiliteit, gezondheid, emancipatie en werkgelegenheid. Aanleiding voor deze wedstrijd, uitgeschreven door het stadsdeel, is het lage fietsgebruik en het tekort aan rijwielhandels en reparatiemogelijkheden in Nieuw-West.

Meld je aan als deelnemer en stuur je plan in voor 15 mei. Je inzending wordt beoordeeld door een professionele jury, waaraan de beste inzenders in juni hun plannen mogen presenteren. Meer info zie www.fietsbazaar.com en klik onder op meer waarom niet iedereen van fietsen houdt (filmpje).

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend