Notenschieten

Reserveer vandaag je kaartje voor hét paasconcert. Morgen 25 april treedt het Harmonieorkest Groot Excelsior uit Nieuw-West samen op met het koperensemble Brazzled! Het verhaal van de kruisiging en wederopstanding van Jezus zijn veelvuldig op muziek gezet. Ideaal om uit het grote repertoire aan prachtige muziekstukken een concert te programmeren.

Gespeeld wordt o.a. de Russian Easter Overture, de Susato Suite, Three Brass Cats en de nummer acht van Dvorak. Groot Excelsior speelt verder Lake of the Moon (Kevin Houben) en Hymn to the infinite sky van de Japanse componist Satoshi Yakisawa. Dit concert maakt deel uit van de jubileumreeks van Jong en Groot Excelsior.

Het concert begint om 15:00 uur (zaal open 14:30 uur) in St. Augustinuskerk, Amstelveenseweg 965. Entree € 10,-. De kaarten zijn voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren via kaarten@jongexcelsior.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend