And the winner is…

Het stadsdeel riep via de stadsdeelkrant iedereen op om een extra symbool voor Nieuw-West te bedenken. Er werden ruim vijftig ideeën ingestuurd, variërend van schotelantenne, scooter, banpaal Oud-Sloten tot de Meervaart. Ook Iwan van Nice Nieuw-West pakte deze oproep op en stuurde zijn idee en uitgewerkte ontwerp in.

De jury, bestaande uit o.a. Fanny Morriën (de huisstijlontwerper) en Achmed Baâdoud (stadsdeelvoorzitter) riepen Iwan’s schoonspringster als winnaar uit. De schoonspringster staat symbool voor sport (Sloterplas), vrijheid & lef. Nice!

Klik hier voor een grotere uitvoering van het icoon en andere logo’s gemaakt door Iwan.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend