Het leukste avondmaal

Proef, ervaar, ontdek, ontmoet, luister en geniet aanstaande zaterdag 9 juli. Samen met Nice Nieuw-West kun je van 19.00 – 21.00 uur meegenieten van het Culinair Festival Amuse. Inderdaad, via ons mag je nog aanschuiven! Het gratis culinair topfeest is uitverkocht maar wij hebben speciaal voor onze lezers de 7 laatste vrijkaartjes bemachtigd.

Wil jij als Nieuw-Wester samen met 249 Nieuw-Westers van diverse wereldgerechten proeven inclusief uitzicht over de Sloterplas meld je dan snel aan via info@nicenieuwwest.nl. Mail met actiewoord: Nice. Let wel, 1 kaartje per persoon per aanmelding en op is op.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend