Vice versa Nieuw-West

Dat ons groene stadsdeel de beste plek om te wandelen en te fietsen is weet je al. Maar het wordt vandaag nog beter. Nieuw-West krijgt er weer een stukje wandel- en fietspad bij! Daarmee kun je nu als wandelaar of fietser autovrij via een aaneengesloten route rechtstreeks van Halfweg naar De Nieuwe Meer en weer terug en is het rondje Tuinen van West voor de fietsers compleet.

Op het kaartje in rood de nieuw aangelegde route, tussen de Raasdorperweg en de Osdorperweg. Die wordt vandaag om 13:30 uur wethouderlijk en met een symbolische handeling officieel geopend bij (B). Parkeren kan op de Raasdorperweg (A).

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend