Klaar voor de start? Lees!

Joepie! Kinderboekenweek en lezen is leuk. Dat zijn gewoon twee vaststaande feiten. Bij de bieb in Osdorp werd de Week, die overigens elf dagen duurt, afgetrapt met de introductie van BoekStart. Hierbij willen grote mensen kleine mensen aanmoedigen om te lezen. Heel klein, want baby’s moeten al de geneugten van het (voor)lezen leren.

Vandaar dat Jade (zes maanden) werd gevraagd of zij het allereerste BoekStartkoffertje in ontvangst wilde nemen uit handen van Cultuurwethouder Paulus de Wilt. Haar moeder Shirley Brandeis – die er meteen een stukje voor de Westerpost over schreef – vond dat een goed idee. “We lezen Jade al voor, maar ze heeft meer interesse in het sabbelen op de boekjes dan in het verhaal. Maar dat komt wel goed. Haar grote zus is dol op lezen.”

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend