Win ’n wattcher

Vandaag wordt voor de 3e keer de Ondernemers Milieuprijs uitgereikt. Green Graffiti, Do Good Factory, Brouwerij De 7 Deugden en het Rijk van de Keizer zijn de vier genomineerden. Marijke Vos en stadsdeelwethouder Paulus de Wilt maken vanavond rond 19.45 de winnaar bekend en reiken aan de winnaar € 5.000,- uit, nice!

Ook als bezoeker van dit evenement valt er iets te winnen. Naast het inwinnen van veel informatie op de ‘groene ondernemersmarkt’ maak je kans op een Wattcher. Deze gadget die makkelijk je stoomverbruik laat zien wordt rond 20:00 onder alle aanwezigen verloot, ook nice!

Kom je ook? Meld je dan aan bij Anniek Veltman en voor het volledige programma en filmpje klik je onder op meer.

Programma
18:00  Ontvangst en biologische maaltijd
18:45  Welkomstwoord stadsdeel wethouder Paulus de Wilt
19:45  Uitreiking Ondernemers Milieuprijs
20.00  Verloting Wattcher
20:30  Start ‘groene ondernemersmarkt’, bio borrel en hapjes
21:30  Einde

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend