Pro deo Nieuw-West

Van verdraagzaamheid over naar een advocaat. Beetje rare overgang, of niet? Maar ook al ben je nice, iedereen kan wel eens een verschil van mening hebben. Bijvoorbeeld met je huurbaas, je werkgever, een bedrijf of met de overheid. Als je zo’n conflict hebt kun je elke donderdag gratis in Nieuw-West bij BOOT, de Buurtwinkel voor Onderwijs, Onderzoek en Talentontwikkeling, terecht. Deze buurtwinkel zit sinds kort op de tweede verdieping in het Tuinstadhuis aan Plein ’40-’45.

Studenten Recht en Sociaal Juridische Dienstverlening van de Hogeschool van Amsterdam zitten tussen 13.00 en 17.00 uur klaar om de gratis adviezen te geven. Ze doen dit onder begeleiding van professionals. Een afspraak maken is niet nodig. Als je tijdens het spreekuur niet kunt maak dan een telefonisch afspraak voor een andere dag. Het telefoonnummer van BOOT is 020 – 411 4880. Je kunt ze ook mailen via bootnieuwwest@hva.nl.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend