Van alle markten thuis

Weer of geen weer, dit weekend genoeg te doen om er op uit te gaan in Nieuw-West. Wat dacht je van de wijkmarkt? Bij De Vlugt delen ze zaterdag om 14.00 uur warme chocolademelk uit tijdens dé talkshow over bewonersinitiatieven. In het panel zitten buurtbewoners, wethouder Jesse Bos en de Kerstman…

Daarna zijn er in de broedplaats aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125 verschillende activiteiten voor jong en oud. Zoals schminken en henna schilderen, maar ook workshops fotografie en geluid. In de centrale ruimte is een capoeira demonstratie en een toneelvoorstelling. De entree, activiteiten en versnaperingen zijn gratis. Dit wordt een leuke middag! Voor het volledige programma zie www.eigenwijks.nl of www.broedplaatsdevlugt.nl.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend