Girlpowerrrrrrr

Zelfvoorzienende, startende, toekomstige, maar vooral vrouwelijke ondernemers! Daar gaat het om bij initiatiefneemster van Vrouw en Bazaar, Rabea Ben Salah. Vrouw, Kudelstaart, ondernemend, lef, gepassioneerd, verknocht aan Vrouw en Vaart, gehecht aan Nieuw-West én genomineerd voor de WOMEN Inc. Cordaid Stimuleringsprijs, nice!

Jij kan deze nominatie om zetten in de eerste prijs. Surf nu naar www.womeninc.nl. en stem op Vrouw en Bazaar. Overtuig jezelf natuurlijk eerst van dit bijzondere initiatief en bekijk het onderstaand filmpje of klik hier. Bericht ook al je vrienden, familie en kennissen, Vrouw en Bazaar is ook Nice Nieuw-West!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend