Jip & Janneke school

Jong geleerd, oud gedaan. Leren kun je in Nieuw-West vanaf mei heel goed op de gloednieuwe Brede school Fiep Westendorp. Voorheen de St. Jan de Doper school, maar dan in een nieuw gebouw. Je krijgt les in gewone Jip en Janneke taal, dat is wel zo duidelijk en leerzaam. Bijzonder is dat dit de eerste school in Nederland is die naar de wereldberoemde illustratrice Fiep Westendorp is genoemd!

De Fiep Westendorp school is een brede school. Dat betekent dat er meerdere voorzieningen in het gebouw aanwezig zijn zoals een kinderdagverblijf, voorschool, naschoolse opvang en buurtontmoetingsruimte. Binnen de school zal culturele en artistieke vorming een belangrijke plek krijgen in de lessen. Voor buurtbewoners gaat de school cursussen aanbieden en bijeenkomsten organiseren, nice!

Brede school Fiep Westendorp, Overschiestraat 168, 1062XK Amsterdam
© illustratie: Fiep Amsterdam bv; Fiep Westendorp Illustrations.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2020 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend