Slim & zuinig Nieuw-West

Laat de zon maar komen! Nieuw-West heeft de meeste zonnepanelen van Amsterdam en ook nog eens het eerste nieuwe slimme energienetwerk in Nederland. De spanning wordt continue gemeten en vraag en aanbod worden voortdurend op elkaar afgestemd door computers, zo wordt de zonne-energie optimaal gebruikt. Ook de zelfopgewekte zonne- en windenergie door bewoners van Nieuw-West wordt door het slimme netwerk toegevoegd aan het hoofdnet. Een goede stap om de duurzaamste stadsdeel van Nederland te worden, nice!

Paulus de Wilt (Milieu) opent vandaag het energienetwerk. Bijna 1 op de 4 huishoudens van Nieuw-West worden van electriciteit voorzien via dit nieuwe elektriciteitsnet.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend