Wij ‘liken’ Kami-Kazi

Greengraffiti® & Nice Nieuw-West ‘liken’ Kami-Kazi. Waarom?

Omdat hij een doorzetter is die al jaren lang een positieve bijdrage levert aan Nieuw-West op het gebied van muziek, opvoeding, cultuur & diversiteit. Niet van zielig doen houdt maar van aanpakken en opbouwen. Dit komt onder andere terug in zijn rapteksten, die autobiografisch zijn, maar ook in werkzaamheden die hij doet voor 24 karaat, Youth On The Move & Vespa Gang.

De Vespa Gang is met een vette knipoog geïnspireerd op de Hells Angels. Het is een club waar de scooterjeugd bijelkaar komt, niet om te hangen maar om elkaar ontmoeten, te inspireren en te motiveren om bijvoorbeeld de studie weer op te pakken of vrijwilligerswerk te gaan doen.

Tot slot heeft Safoan aka Kami-Kazi ook nog tussen alle bedrijven door de energie om zeer binnenkort zijn eerste officiële album en tour te lanceren, wij houden je op de hoogte of check Kami-Kazi’s  website of twitter, nice!

Dit is het tweede ‘Like’ artikel in een serie van 9.
Like 1: Jeroen Jonkers

Volgende week woensdag weer een leuke Nieuw-Wester geselecteerd door Greengraffiti® op Nice Nieuw-West, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend