Buurt BBQ

Zin in een gezellige buurtbarbeque? Kom dan vanmiddag naar VLLA. De BBQ gaat vanaf 17.00 uur aan. Het enige dat je zelf hoeft te doen is je eigen eten (scharrelvlees, vis en salades) en saus mee te brengen. Weer of geen weer, de BBQ gaat sowieso aan. Borden, bestek, servetten, snijplank, mayonaise, mosterd, balsamico azijn, peper en zout is aanwezig. BBQ’en is nog nooit zo makkelijk en eenvoudig geweest. De entree en het gebruik van de BBQ is gratis. Drankjes koop jij bij VLLA.

Je bent al vanaf 12.00 uur welkom bij VLLA. Lekker relaxen op de zondagmiddag in een hangmat, zonnebaden op het zonnedak en bij heel mooi weer laten ze een ligbad voor je  vol lopen, nice!

Locatie: Willem Roelofsstraat 9

ps plofkippen en kiloknallers verboden!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend