Celebrating Food & Nieuw-West


De Colour Kitchen is er klaar voor. Vanaf vandaag 14:00 uur tot en met zondag vindt op het grote plein achter het restaurant het Celebrating Food Festival plaats, nice! Lees verder de uitnodiging van Janine de Laat. Ze ziet je graag langs komen op de Jan Eef.

De laatste loodjes
Om 06.30 uur vanochtend werd alles bij ons afgeleverd en zijn begonnen we met de opbouw van de kramen voor ons Food Festival. De weergoden zijn ons uitermate gunstig gezind, geen tropische hitte en een lekker zonnetje om op te bouwen. Alles kan dus vandaag naar buiten. De stress is redelijk onder controle en we hebben er samen met onze kraamhouders ontzettend veel zin in!

Bezoekers kunnen workshops volgen, super lekkere hapjes proeven, mooie schilderijen kopen en prachtige zelfgemaakte cadeautjes van De Mix. En we hebben weer enorm veel cupcakes ingeslagen dus kinderen: grijp je kans!


Locatie: The Colour Kitchen, Jan Evertsenstraat 747

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend