Het neusje van de zalm

Wordt het nog bijzonder mooi weer vandaag? Mooi én altijd bijzonder is in ieder geval de vis van El Pescado aan de Derkinderenstraat. De vishandel haalt zijn vis bij de grootste vismarkt van Europa.. en da’s  in Parijs. Maar er ligt ook vis uit IJmuiden.

Beroemd in Nieuw-West vanwege zijn verse vis, maar vooral om de schotels vers gegrild en gebakken lekkernijen. Schelpdieren, rode schorpioenvis, gele grouper, grote gamba’s of een scholletje. Dat gecombineerd met vers marrokaans brood en goeie saus, nice! Misschien nog de zelfgemaakte pasta of paella on the side? Mmmmm. Wij weten waar we gaan proeven op 2 september tijdens Food Night!

En.. weet je dat El Pescado ook beroemd is buiten Nieuw-West? Al jaren smult Oost er ook van…. http://ijopener.nl/2012_02/28-29.pdf

1 pingback on this post
Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2021 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend