Keep on running!

Ingezonden door Barbara Meuwissen

Vorige week heeft uitgebreid in de media gestaan dat een hardloopster bij de Sloterplas op ernstige wijze fysiek is belaagd. Wij hardlopers van de Sloterplas, hopen dat de dader zo snel mogelijk zal worden opgepakt. De afgelopen week hebben wij emails ontvangen van vrouwen die zich nu onveilig voelen rondom de Sloterplas en niet meer alleen durven te joggen.

Wij willen deze groep vrouwen graag aanspreken en hen aanmoedigen te blijven rennen. Een tip zou kunnen zijn; sluit je aan bij een loopvereniging en train met een groep. Hiervoor zijn meerdere initiatieven rondom de Sloterplas. Mocht je geen zin hebben in een vereniging maar alleen op zoek zijn naar een loopmaatje? In de maand september en oktober kan je via Westside Running elkaar treffen op de donderdagavond om 19.00 uur in de Calandhal. Er zijn hier geen kosten aan verbonden. Je kan je hiervoor aanmelden bij loopmaatje@westsiderunning.nl.

 AAC organiseert de laatste vrijdag van de maand de Friday Night Run, dit is ook bij uitstek een goede gelegenheid om loopmaatjes uit de buurt tegen te komen.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2021 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend