Halte Hotel Buiten

Waar komen tram 7 en 14 richting Nieuw-West op uit? Precies, bijna naast Hotel & Café Buiten! Sinds kort zwaaien Pleun en Philippe de scepter over de houten ‘lodge’ aan de Sloterplas. Philippe is ook eigenaar van catering bedrijf Mangiabene en Pleun is gepassioneerd taartenbakster. Samen hebben zij op diverse markten gestaan waar zij etenswaren van eigen makelij verkochten en nu dus voor jou aan de slag aan de Sloterplas, nice!

Ze laten hun kookkunst bijvoorbeeld graag smaken op de vrijdagavond en bieden je vanaf 18:00 een driegangen menu aan voor € 16.50. Op zaterdag en zondag kun je er vanaf 11:00 uur een cappuccino halen en kom je aanstaande zondag rond 15:30 langs dan maak je een optreden van singer-songwriter Danalyze mee.

Wil je zelf een keer optreden of iets doen bij, in of met Café Buiten neem dan contact met Pleun en Philippe via cafebuitensloterplas@gmail.com

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend