Gouden Baksteen

Nice to know! We zijn aangenaam verrast, beretrots en blij met de donatie die Altera Vastgoed ons gisteren heeft geschonken. Het mooie bedrag kunnen we goed gebruiken en gaan we weer investeren in een nog leuker Nieuw-West. Lees onder verder voor de motivatie van Altera Vastgoed, nice!

Geldprijs Gouden Baksteen naar Nice Nieuw West

Altera Vastgoed heeft het geldbedrag van € 5000 dat ter beschikking is gesteld door Jones Lang Lasalle, vanwege het winnen van de Gouden Baksteen als “Vastgoedbelegger van het jaar 2012”, geschonken aan Nice Nieuw West.

Er is gekozen voor een doel dicht bij huis en gerelateerd aan de zachte kant van het vastgoed, namelijk datgene wat de stenen bindt: de gemeenschap. In het Amsterdamse Nieuw West is enkele jaren geleden vanuit bewoners een particulier initiatief ontstaan om met gebruik van de nieuwe media op positieve wijze de wijkgemeenschap te binden onder de naam Nice Nieuw West (www.nicenieuwwest.nl ).

Met inzet van veel eigen tijd en middelen is een levendig gemeenschapsplatform ontstaan, waarop tal van stadsdeel gebonden initiatieven, interesses e.d. de aandacht krijgen. Dit initiatief spreekt bijzonder aan en het bedrag biedt een prikkel voor verdere activiteiten om de bewoners van Nieuw West op positieve wijze te binden aan hun woon en leefomgeving.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend