Toleranceday Nieuw-West

Nice Nieuw West Tolerance Day
Uitnodiging! Morgen is het prijs in Nieuw-West en vindt op de Internationale dag van de Verdraagzaamheid de uitreiking van de titels Ambassade en Ambassadeur van de Verdraagzaamheid 2012 plaats. De feestelijke bekendmaking van de winnaars is in Coffeemania en wordt om 20:00 geopend door wethouder Andrée van Es.

Paul Mbikayi, rechts op de foto boven en de winnaar van vorig jaar, reikt de Awards uit. Mogelijke winnaars van de Verdraagzaamheid titels zijn: Dick Bos, Mathijs Beugelink, Luuk Samson en Luis Garcia,Margo Lie-A-Ling, Tineke Lodders-Elfferich, Studentenvereniging Avicenna, Mozeshuis, Reinaldahuis, België of de Zevenmanschap.

We wensen de genomineerden veel succes en het Paleis ziet jouw graag bij de uitreiking voor wat extra tolerantie en inspiratie op Ottho Heldringstraat 3, nice!

Genomineerd! Dick Bos en zijn tolerantiepoort. Het idee achter de tolerantiepoort is dat deze poort kan reizen: De poort is daar waar tolerantie nodig is, waar mensen een pluim verdienen, of waar tolerantie wat extra aandacht mag, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend