Probeer de Beebox

Door: Bart de Groot

Op een vergeten zondagochtend in de Beehive op de vliegbasis in de Jan Evertsenstraat, Overtoomseveld, hadden Christophe Veen en ondergetekende een Historische Brainstorm. Het resultaat van die brainstorm was een ontwerp voor een mobiele cubicle. Het resultaat van dat ontwerp is een mooi product geworden, waar er inmiddels 21 van gemaakt en in gebruik zijn.

20 stukst bieden werkruimte aan 20 tot 30 creatieven op een verdieping in het Cruquiusweggebied in Oost en één Beebox hebben wij afgelopen vrijdag persoonlijk met een mooie rode strik er om afgeleverd bij de NHL hogeschool te Leeuwarden. Aldaar gaat de mobiele werkplek ingezet worden voor een aantal proeven met projectonderwijs en in een proef met flexibel werken. Het bestaan van de Beebox is al in Amerika en China doorgedrongen maar wij rusten niet tot er enige Nice Nieuw Westers zich hebben komen vergewissen van deze ‘Best of New West’ in Oost. Komt de Beebox proberen!

Beebox proberen
Iedereen met een blog of een site of een krant of magazine of tv-programma die een dagje of paar uur wil proberen hoe zo’n Beebox nou werkt, mag een reservering doen en er gebruik van maken. In ruil daarvoor maak je in je eigen medium een gebruiksrecensie van de Beebox, of een centrefold of een prachtige reportage natuurlijk. Je aan melden voor een Beebox testdrive doe je hier, nice!
Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend