Stem op jouw favoriete Podium ontwerp!

Door: Sami el Ghalbzouri

Afgelopen zaterdag was de deadline voor het inzenden van ontwerpen voor onze ontwerpwedstrijd. Er zijn maar liefst 8 ontwerpen die meedoen. We zijn ontzettend blij met de hoeveelheid inzendingen, maar de jury olv van stadsdeelwethouder Paulus de Wilt gaat het nog lastig krijgen. Je kunt deze ontwerpen online zien en er mag zelfs gestemd worden. Het ontwerp met de meeste stemmen online wint de Publieksprijs. Kijk en stem op de ontwerpen via www.podiumamsterdam.nl


#Zelfbouwborrel
De prijsuitreiking is op vrijdag 14 december tijdens de Zelfbouwborrel van Podium Amsterdam. Het begint om 14:45 in het Calvijn met Junior College op de Schipluidenlaan 12. Je kunt kennismaken met de verschillende bouwgroepen en er is een optreden van Zelfbouwrapper L-Deep. Dus als je altijd al geïnteresseerd bent geweest in zelfbouw kom dan even langs.

1 pingback on this post
Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend