Gratis rondje TukTuk

Wauw! Ik zie ze graag. Kleurrijke TukTuks en iYYO’s. Electrisch, dus nog groen ook. Ze gaan binnenkort het stadsbeeld in Nieuw-West veroveren. Volgend jaar start er een drie jarige pilot met deze kleine electronische bolides. Ze zullen worden ingezet voor korte afstanden, als het bijvoorbeeld regent stap jij binnenkort in een TukTuk.

Vandaag mag je een gratis rondje Tuktuk. De opstapplaats is voor de ingang van de Hema aan het Osdorpplein. Wat te denken van een ritje naar Ali aan de Tooropstraat, naar Slagerij Idsinga voor je kerstinkopen of naar een andere hotspot in Nieuw-West. De TukTuk rijdt vandaag van 10.00 tot 16.00 uur. Onderweg worden nog wat vragen gesteld om je wensen over deze nieuwe dienst te peilen. TukTuk Nieuw-West, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2021 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend