Feest op ’t Koggeschip

Door: Tamara Seur

Ouders uit Geuzenveld- Slotermeer besloten een klein jaar geleden dat het maar eens uit moest zijn met lange fietstochten naar Oud-Zuid of Halfweg. Samen naar school en samen leuke dingen doen om de hoek. Dat maakt het leven een stuk makkelijker.

Als één van de initiatiefnemers ben ik zo blij dat we elkaar gevonden hebben! We zijn nu met een groep van 100 ouders die elkaar op Facebook op de hoogte houden van activiteiten in de wijk en op school. Veel van onze kinderen zijn bevriend en gaan samen in de buurt naar school. Ja, inderdaad naar ’t Koggeschip. Maar ook ouders van andere scholen hebben zich inmiddels aangesloten. Ons doel is uiteindelijk om de buurt leuker te maken. Dus we hopen dat nog veel meer ouders ons weten te vinden, nice!

Vanmiddag van 17.00 tot 19.00 is er een kerstborrel van Samen naar ’t Koggeschip. We vieren het succes van onze actie. En we presenteren de nieuwe posters en folders. Je bent van harte welkom want elkaar ontmoeten, daar gaat het om.

’t Koggeschip
Abraham Kuyperplein 2
Amsterdam

Meer weten? www.samennaartkoggeschip.nl
https://www.facebook.com/groups/samennaartkoggeschip/
@samennaartKogge

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2020 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend