Vuurwerk aan Laan van Spartaan

We zijn 2013 goed begonnen en dat houden we erin. Met als de gebruikelijke klap op de vuurpijl een echte nieuwjaarsbijeenkomst op de grens van Nieuw-West en West. Op uitnodiging van Ymere doen we 18 januari samen met onze zielsverwanten Boloboost aan de Laan van Spartaan een leuke vrijdagmiddag. Het wordt een gezellige borrel om elkaar te ontmoeten én om iets van op te steken.

Op het programma staan vijf ‘pecha kucha’ achtige presentaties van onder andere Bart de Groot van Beehives over zijn mobiele kantoor de Beebox, Marc van Arem over Laan van Spartaan en van Ieteke Schouten over Peerby. Aangezien elke presentatie maar 6 minuten duurt heb je in 30 minuten weer heel veel opgestoken wat er allemaal in je buurt gebeurd, gebouwd, gemaakt en bedacht wordt, nice!

Programma 18 januari
– 17:00 Start
– 17:15 Marc van Arem, Laan van Spartaan
– 17:21 Ieteke Schouten, Peerby
– 17:27 Lex de Jong, Boloboost
– 17:33 Iwan Daniëls, Nice Nieuw-West
– 17:39 Bart de Groot, Beebox
– 17:45 Vlammetjes & cola

Locatie: Laan van Spartaan 3

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend