That’s the spirit

Zo, dat was een leuke bijeenkomst vorige vrijdag aan Laan van Spartaan in samenwerking met Ymere & Boloboost. Hadden sommige iets moeite de locatie te vinden wegens splinternieuw, stond de ruimte toch gezellig vol. Onze missie die avond is geslaagd te noemen met de onthulling van onze Nice! abri campagne en met het inspireren van onze nieuwe meeschrijver Warner Hemmes. Lees verder voor zijn eerste bijdrage, nice!

Zo gaan we graag in 2013 elk weekend Nice Nieuw West in!

Door: Warner Hemmes

Ymere was de perfecte gastheer/vrouw op de prachtige nieuwe locatie aan de Laan van Spartaan, vlak langs de A10. Fronst de ervaren bezoeker van nieuwjaarsbijeenkomsten terecht meestal de wenkbrauwen als zij/hij leest dat er vijf presentaties op het programma staan, hier was die bezorgdheid geheel overbodig. Ymere, Boloboost, Nice Nieuw-West, Beehives en Peerby, wat een elan, creativiteit en lef zit er in de buurt!

Inspirerend om het jaar te beginnen met voorbeelden van wat er allemaal goed gaat in Nieuw West en Bos en Lommer. En wat leuk is, en wat nog beter kan, en wat door bewoners wordt opgezet en georganiseerd en waar we van gaan stralen! En waar we dus zeker mee doorgaan in 2013! Niet kijken naar wat een ander moet doen of voor moet betalen, maar zelf de touwtjes in handen nemen, geen gemopper, maar zelf aanpakken! Het wordt een prachtig 2013 in Nieuw-West!

Foto’s door Wouter van der Wulp

Nice Nieuw West Peerby

Nice Nieuw West Laan van Spartaan

Nice Nieuw West

Abri Nice Nieuw West

Nice Nieuw West

 

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2022 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend