Smaakmakers Sierplein

casadeli

Zaterdag waren we tijdens de proefroute bij Casa Deli om te zien en natuurlijk te proeven wat smaakmakers Rolf en Nico op het Sierplein in huis hebben.

In 2003 gingen ze van start met hun mooie delicatessenzaak op nr 46. Casa Deli heeft een breed assortiment aan verse kazen en vleeswaren uit binnen- en buitenland, pasta, olijfolie, tapas, wijnen en nog veel meer om je vingers bij af te likken. De heren hebben beiden een zeer brede kennis van versproducten en nemen graag de tijd voor je om advies te geven over de diverse producten. Niet zo gek dus dat ze een trouwe klantenkring van fijnproevers bezitten!

CasaDeli_RolfNico1

Locatie: Casa Deli, Sierplein 46
www.casadeli.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend