HW10 on the go presenteert: Braziliaans Jiu Jitsu

BJJ

Wat? Neeeeee, dit is geen capoeira. Dit is Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ), een zelfverdediging en vechtsport die zich nadrukkelijk richt op grappling en grondvechten. Stoten en trappen komen niet voor tijdens het beoefenen van BJJ. Het doel van BJJ? Je tegenstander onder controle te houden door gebruik te maken van het gewicht van je tegenstander. Doordat de nadruk vooral op grappling ligt kunnen beoefenaars van BJJ met verschillende intensiteiten trainen, wat het toegankelijk maakt voor mannen,vrouwen en kinderen (nice!).

Professor Marcos “Flexa” Neves Mello was een lange tijd de hoofdtrainer in de legendarische Carlson Gracie gym in Rio de Janeiro. Vervolgens vestigde hij zich in Amsterdam en geeft hier sinds zeven jaar les. Onlangs heeft hij een nieuwe academy geopend in, jawel, HW10! Professor Marcos “Flexa” is een van de hoogst gegradeerde zwarte banders in heel Europa en heeft zij aan zij getraind en lesgegeven met vele grote namen uit de sport.

Kan je niet wachten om je talenten op de mat uit te gaan oefenen? Neem dan contact op met de master himself via dit formulier of info@marcosflexajj.nl

banner1

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend