One stop Minimarkt!

Door Geertje van Berlo

Aanstaande zondag moet je bij VLLA zijn! Doe een one stop shop voor de tientallen kleine winkeltjes, designers, kunstenaars, DJ’s, muzikanten, creatieven en een flinke lading leuke bezoekers. Je komt er niet alleen om te shoppen en een mooi nieuw jurkje, Tshirt, accessoire of vintage tas op de kop te tikken.

Je kunt er ook meteen naar de kapper, high tea’en, naar hartelust tekenen voor het goede doel, snacken, DJ. r.i.t.m. draait een vintage repertoire, singersongwriter Laura Stavinoha zingt live op het podium en DJ & Visual art collectief Rusty Beat Club draait warme dansbare Afro Beat, Tropical Funk, Cumbia, Calypso, jazzy Ska & Studio 1 Reggae, 70’s Bollywood & Turkish Psychedelia, nice!

Om 13.00 uur gaan de deuren open, en kun je terecht bij: 1000 Drawings, Cyanne Art, Thunderbolt, De Bakmadam, GoodOldFashion, Ministerie van Vitalisering, At First Sight, Bartinki, Eileen’s Kledingkast en Jippiet. Om 18.00 uur stopt de minimarkt en verandert VLLA in een broeierige nachtclub. Tot ongeveer 23.00 uur kun je er een hapje eten of de dansvloer op met de grooves van Rusty Beat Club!

Hier alvast een opwarmertje voor zondag van de Rusty Beat Club: http://soundcloud.com/rustybeatclub/winterwarmer, ook nice!

Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/events/251169105017820/

 

minimarkt_feb2013_wit

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend