We blijven Swingen Buiten de Ring!!

Nice Nieuw West, Amsterdam, Swingring, Borrel, VLLA

Door Esther Tienstra

Afgelopen vrijdag was het weer zover, de 7e “Swing buiten de ring” vond weer plaats, en wel in de gezellige VLLA. Met een hapje en een drankje konden “bouwers” uit Nieuw-West gezellig met elkaar kletsen en ervaringen/ideeën uitwisselen. Altijd leuk en gezellig! Deze keer was de borrel tevens een goede manier voor de deelnemers van de buurt wandeling in de Staalmanbuurt om eventjes op te warmen en hun wandeling na te bespreken. De wandeling was georganiseerd Nieuw-West Open en had veel verkleumde maar blij en tevreden gezichten als resultaat.

Naast alle Nice Nieuw-Westers hadden ook I love Noord en Boloboost een sprong over het IJ en de ring gewaagd om een kijkje te nemen in de VLLA, bij hun ondernemende zusje Nice Nieuw-West. Alleen bleef het deze middag niet bij kletsen en borrelen alleen in de VLLA. Er werd een nieuwe traditie geïntroduceerd, namelijk de 7 minuten presentatie. De kans om tijdens de Swing buiten de Ring borrel te laten zien wat voor initiatief of ideeën jij hebt om Swing buiten de Ring toe te voeren. De presentatie eindigde met een wens of een vraag.

VLLA Mezze komt terug
De traditie werd ingeleid door Geertje van VLLA, met de heugelijke mededeling dat de MEZZE (culturele hapjesavond, goddelijk!) weer terugkomt, nice! Als vaste bezoeker van deze avond kon mijn “Swing buiten de Ring” niet meer stuk. De VLLA eindigde haar aankondiging met de wens dat VLLA een spil wil zijn in haar buurt. De vraag was of mensen VLLA konden helpen met ideeën hoe deze rol nog sterker te maken. Ideeën voor de VLLA zijn dus welkom via geertje@vlla.nl

Bert’s tuin
De aftrap was een presentatie gegeven door Bert Kramer, over de invulling van het braakliggend terrein naast de VLLA. Er bestaan dus ideeën om dit terrein een invulling te geven met veel groen en een plek om te sporten, spelen en bij elkaar te komen! Het enige wat wij hierover kunnen zeggen is nice!

Winnaar Nice Abri-posters
De tweede presentatie werd gegeven door onze eigen Nice Nieuw-West. Tijdens deze presentatie werd bekend wie de fotowedstrijd rondom de Abri-posters had gewonnen. Erik Swierstra werd als winnaar van het diner voor twee uit de envelop getrokken, gefeliciteerd! Zeer welverdiend na de talloze inzendingen die we van je hebben ontvangen.

Psst, kroegentocht in voorbereiding
Het bleef lang rommelen en gezellig bij de VLLA en we kunnen niet wachten tot de nieuwe Swing buiten de Ring borrel!! Psstt… nog een weetje er komt ook weer een nieuwe Swingring kroegentocht aan! We houden je op de hoogte.

 

Nice Nieuw West, Amsterdam, Swingring, Borrel, VLLA

Nice Nieuw West, Amsterdam, Swingring, Borrel, VLLA

 IMG_8869

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend