HW10 on the go presenteert: de Hofdames

hofdames

Het gaat dan toch echt en eindelijk gebeuren: de Hofdames gaan open!!!

Vanaf morgen 6 maart gaat de winkel elke woensdagochtend open van 8:45 – 11:30. Wat kan je er vinden? Klein, brocant servies en dat in een gezellige huiskamersfeer. En er wordt ook koffie en taart geserveerd. Dus, koffiekitsch, en koek (nou ja, biologische taart) in koele kopjes! Wat wil je nog meer op een woensdagochtend?!

Kom langs in HW10 (Hendrik van Wijnstraat 10), ruimte 1, links van de ingang. Zodra je binnen bent in de huiskamer van de Hofdames, wil je niet meer weg….(nice!). Meer info op FB en dehofdames2012@gmail.com

 

hofdames1

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend