Jos likes Rob

Door Jos Hemprig

rob1

Rob Spithorst van conciërge De Hasselbraam naar organisator in De Dichter

Rob Spithorst is de voormalige conciërge van De Hasselbraam. Een conciërge met hart voor de kinderen en het personeel van De Hasselbraam. Op zijn best was Rob als een beroep werd gedaan op zijn horeca-ervaring. Het verzorgen van festiviteiten en lunches voor het personeel en het regelen van spullen voor activiteiten voor de kinderen. Rob wist altijd wel wat te regelen met vertegenwoordigers of ondernemers uit de buurt.

Kerstfeest
Voor één activiteit was Rob een heel weekend in de weer: het versieren van de school voor het Kerstfeest. Het weekend na 5 december werden er duizenden lichtjes opgehangen en zag je overal kerstbomen, kersttakken en kerstballen.

De Dichter
Na zijn vervroegd uittreden vond Rob al snel een activiteit waar hij zijn ei in kwijt kon: De ouderen in de wijk Slotermeer. Na een korte periode werden een paar oud collega’s ook uitgenodigd om zijn ouderencentrum te komen bekijken. Trots liet hij het een en ander zien en vertelde hij wat er allemaal georganiseerd werd in De Dichter.

Vertellen en kletsen kan hij als geen ander, net als zijn buurtgenoten heb ik begrepen.

Kortom een betrokken man op een prima plek in Nieuw-West, nice!

rob3

 

Voor nog meer leuke Nieuw-Westers zie:
Like 1: Jeroen Jonkers
Like 2: Kami-Kazi
Like 3: Mustafa Akka
Like 4: Joke Kop
Like 5: Tamara Seur
Like 6: Irene Hemelaar
Like 7: Erik Bobeldijk
Like 8: Bart de Groot
Like 9: Abi
Like 10: Jos Hemprig

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2021 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend