Lachen maar!

We kennen ze allemaal wel. Spreekwoorden over lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Wie het laatst lacht, lacht het best. Lachen is gezond. En ja, ér zit wat in deze uitspraken. Als je lacht maken je hersenen namelijk endorfine aan. Dit stofje heeft een gunstige werking op je lichaam en geest.

Je kunt zelfs je lichaam voor de gek houden: ook als je nep lacht maakt je lichaam het stofje aan. Ja, daar ga je toch even van in je vuistje lachen! Het schijnt zelfs dat 1 minuut lachen hetzelfde effect heeft als tien minuten sporten. Niet zo’n sporter, stel je dan de vraag of je wel voldoende lacht? Doe eens gek en ga met je buurtgenoten lachend de lente in. Dat kan vanavond tijdens een lachsessie in de Akermolen.

Angela Dijkstra laat je lachen door samen allerlei oefeningen te doen. Het lachen wordt gecombineerd met eenvoudige ademhaling- en strekoefeningen. Vanaf  20.00 uur ben je welkom. Er wordt gelachen tussen 20.15 en 21.30 uur. Zorg voor een eigen handdoek en houd rekening met een eigen bijdrage van €9,50. Je kunt je aanmelden via info@lachmetmats of 06-22822296. Smile!

Wanneer: 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli 2013
Waar: Akermolen, Zwartepad 30, Osdorp

smiley

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend