Prijzenregen voor turnsters

Nieuw-West barst van het talent, bijvoorbeeld op turn gebied. Sophia Gaugerica Steevensz schreef het volgende over de prestaties van haar Turnace turnsters, nice!

Door Sophia Gaugerica Steevensz

Joey Man bemachtigd twee maal goud

Het seizoen voor de Turnace turnsters in de 4e en 5e divisie is van start gegaan met een prijzenregen tijdens de eerste twee voorwedstrijden in Amsterdam. Totaal werden er 13 medailles in de wacht gesleept.

4e divisie
Drie turnace turnsters in de 4e divisie: Joey Man (jeugd), Rochelle Valies (junior) en Naomi Baggelaar (senior), mochten tweemaal een gouden medaille in ontvangst nemen. Ook de jongere turnsters in de 4e divisie wisten goed te scoren tijdens deze twee voorwedstrijden. Ondanks dat zij misschien nog wat aan wedstrijdervaring missen, wisten Lara Breen (instap) en Yasmina Ouachour (pupil 1) zich knap naar een bronzen medaille te turnen.

5e divisie
Milou van der Zwaan en Chaimae Chaibani (beiden jeugd) scoorden goed tijdens deze wedstrijden. Milou behaalde een gouden medaille en vervolgens nog eens bronze, Chaimae pakte tijdens de tweede wedstrijd het goud! Pupil 1 turnsters Nora Jakobs en Nourimane Bakhcha wisten zich beiden naar een bronzen medaille te turnen.

 

Lara-Breen-wint-brons

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend