Rondje groene stadsrand

Door Warner Hemmes

Het bruist in Nieuw West dit Paasweekeinde…Veel leuke activiteiten op veel locaties. Maar er zijn plekken waar zelfs de Nieuw Wester van het eerste uur nauwelijks weet van heeft. Zoals het rondje groene stadsrand in Geuzenveld. Het is zó mooi!!! Op stille zaterdag, de 30e maart, ontvangen we je daar. Je hoeft er niet je laarzen voor aan en ver en veel lopen is niet nodig. In mijn periode als stadsdeelwethouder ( 1990 –1998), gebeurde hier veel. Dat deel van Nieuw West zit in mijn hart gebakken! Nog steeds kom ik er vaak en graag. Ik wil u graag laten zien wat er zo leuk en bijzonder aan is.

BGcDHYrCcAAMai_.jpg-large

We worden ontvangen met koffie, thee, cake en paaseitjes bij kinderboerderij De Strohalm. Beheerder Co Blanken laat zien dat De Strohalm meer is dan een boerderij voor kinderen. Vervolgens hervatten we de tour langs het poldergebied naar Sportpark De Eendracht, waar het Het Nationaal Rugbycentrum ruimte biedt aan internationaal befaamd rugby. We maken er vooral ook een gezellige ontdekkingstocht van, het Paasweekend moet leuk beginnen!!
Geef je het even door als je er bij wilt zijn, nice!

Tijd: 11:00-13:00 uur, inloop 10:30 uur
Startlocatie: Kinderboerderij De Strohalm, Cort van der Lindenkade 5
Entree: Gratis
Aanmelden: nieuwwestopen@nieuwwestexpress.nl
De rondleiding gaat door bij minimaal 10 aanmelders

De rondleiding wordt georganiseerd door Nieuw-West Open, cultureel programma dat het 60-jarige bestaan van Nieuw-West viert en in maart met allerlei activiteiten in Geuzenveld is.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend