Samen een idee voor Nieuw-West

02-Esmaa-Alariachi1

Whoop, Whoop! Morgen komt Nice Nieuw-Wester Esmaa Alariachi naar de Sloterplas om haar leuk idee te delen tijdens de opening van het Meldpunt voor Leuke Dingen. Dit is een onderdeel van haar droom voor Nederland. Je kent Esmaa als één van de Meiden van Halal en is op dit moment actief als kersverse moeder en samen met Caroline Tensen jurylid voor het loket -samen- van www.deeljouwdroom.nl, nice!

Kysia Hekster doet verslag
Om het nog officiëler en onze gezamenlijke dromen en ideeën wereldnieuws te maken komt ook Kysia Hekster en haar gevolg van de NOS langs voor een reportage én om het gebeuren op beeld vast te leggen, ook nice!

Opening Meldpunt 13:00
De opening van het meldpunt wordt gedaan door Stadsdeelwethouder Paulus de Wilt en is om 13:00 uur. Op tijd langs komen dus en mee doen met Nice Nieuw-West en jouw droom voor ons land. Als je van plan bent langs te komen meld je dan aan via info@nicenieuwwest.nl.

Over www.deeljouwdroom.nl
www.deeljouwdroom.nl is de verzamelwebsite voor jouw droom voor ons land. Deze website is een initiatief van het Nationaal Comité Inhulding en is ter inspiratie voor elkaar en voor onze nieuwe Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.

Locatie Meldpunt voor Leuke Dingen
Het Meldpunt voor Leuke Dingen is een initiatief van Nice Nieuw-West. Het Meldpunt bevindt zich bij Hotel Buiten aan de Sloterplas, vlakbij Th.J. Lammerslaan 1

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend