Maak je mooi met sieraden

Zo, de opening van HW10 zit erop en we hebben weer tijd en energie voor andere leuke dingen!

Workshop Sieraden Maken bij de Hofdames

Gastdocent Nihal en hofdame Natalia gaan samen met ons van zoveel mogelijk natuurlijke materialen (zijde, edelstenen, katoen en kralen) prachtige sieraden maken, nice! De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van anderhalf uur en kost 100 euro inclusief materialen, koffie/thee en taart. Startdatum is dinsdag 14 mei om 9.30 uur (’s ochtends) of donderdag 16 mei om 20.00 uur (’s avonds). Afhankelijk van de inschrijvingen (geef bij inschrijving aan op welke dag je kunt) zal de cursus op één of beide dagen gaan plaatsvinden. Geef je op en ook jij bent binnenkort een hofdame die met haar eigen creaties kan pronken!

Locatie: DE HOFDAMES, Hendrik van Wijnstraat 10 (HW10), voor inschrijvingen/vragen: dehofdames@hotmail.nl

 

sieraden

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend