Yoga in eigen huis

yoga

Marije geeft iedere donderdagavond yoga in haar huiskamer op de Jan Mankesstraat , bij het Allebeplein. Bij de yoga die Marije geeft – astanga yoga – concentreer je je op je ademhaling en herhaal je een serie oefeningen die je kracht en lenigheid geven, je uithoudingsvermogen trainen en daarnaast je geest kalmeren!

Dat klinkt misschien zweverig, maar is juist heel praktisch. Je hoeft nergens in te geloven, je hoeft alleen maar op je mat te staan en je oefeningen te doen! Door les te geven in haar eigen huis kunnen mensen op een laagdrempelige manier yoga beoefenen, heerst er een vertrouwelijke gezellig sfeer met veel persoonlijke aandacht en leert Marije ook nog eens haar buurtgenoten kennen!

Om 18.30 voor beginnende yogi’s en om 20.00 uur voor meer ervaren yogi’s (proefles €6,-). Aanmelden kan via www.facebook.com/soefiyayoga of soefiyayoga@gmail.com. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over kinderyoga en personal training.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend