Vaderdagkado gezocht: voetbalprof

voetbalplaatjes

Bijna vaderdag! De weergoden lijken ons gunstig gezind, op 16 juni schijnt de zon en is het kortebroekenbuitenvoetbalweer. Het Rijk van de Keizer heeft zich er alvast op voorbereid: van 12.30 tot 14.00 uur kun je met de hele familie komen lunchen op het sprookjesachtige terras van de Cantina. Aan bloemen hoef je niet meer te denken, alle vaders krijgen een veldboeket. Om het nóg leuker te maken zoekt het Rijk van de Keizer een profvoetballer die ouders en kinderen een stoomcursus wil geven. Ken je of ben je zo’n ballenwonder, dan kun je dat hier melden, nice!

Foto: www.hetrijkvandekeizer.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend