Lekker intiem @VLLA_

120511_vlla_mezzemgv_1539.jpeg

Door Geertje van Berlo

Intiem dineren en warm jazzen met Magdalena in VLLA

“Dit is de beste Mezze&Jazz èver!”, schalde een Mezze-bezoeker van het eerste uur de afgelopen editie na afloop van het diner. En ook dit keer loopt het water je in de mond bij aanschouwen van het mezze-menu dat vrijdag wordt bereid door de nieuwe chef van VLLA: Onno van Rheenen. Onderwijl is het genieten van de warme en elegante vocalen van jazz zangeres Magdalena Golebiowska, die vrijdag tijdens het avondvullende diner live in jazztrio ensemble performt met Liya Grigoryan op piano en Lluc Alcobe op saxofoon.

img_1586
Zangeres, componist en singersongwriter Golebiowska heeft de afgelopen jaren flink wat Europese podia mogen betreden, waaronder onlangs nog het Cairo Jazz Festival in Egypte, ze won diverse awards, en heeft een eigen stijl ontwikkeld beïnvloed door folk, klassiek en jazz. En wanneer onderbuikgevoelens je meer aanspreken: “Her voice seems to be floating out of her eyes when she sings. It’s magnifying.” Sounds…nice!

Prijs: 7 gangen mezze menu: 28,50 euro
Het diner start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Daarna kun je natafelen tot 03.00 uur.

Reserveer je tafel via reserveer@vlla.nl
of bekijk het menu op de website van VLLA:
http://www.vlla.nl/events/mezzejazz-14-juni-2013/

De prachtige foto is gemaakt door Michael Vervuurt van Vuur Fotografie

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend