Naar de Meisjes van Papier

nouvelle_vllaguemgv_3436 Door Geertje van Berlo

Aanstaande zondag wordt het heel nice in Nieuw West. Nieuw West Open en VLLA organiseren de VLLA MINIMARKT / NW OPEN XL EDITIE, binnen en buiten op het plein! Vanaf 14:00 tot 19:00 uur kun je rondsnuffelen en koopjes scoren bij een flinke lijst toffe shops, kunstenaars en ondernemers uit Nieuw West en daarbuiten, meeswingen met een opzwepende live band, DJ’s, genieten van lekkere snacks en taart en aanschuiven bij de mega – bring your own food – open barbeque op het plein!

Meisjes van Papier en meer
Bound By Craft is van de partij, Victorien Koningsberger neemt een berg vintage kleding mee, snuffel tussen de handgemaakte sieraden van Nuray en nog veel meer tofs. Bij Remade in Amsterdam kun je een ‘quick fix’ laten doen voor je kleding, Damn a Flat Tire pimpt je fiets met toeters en bellen en spuit een design op je fietsfrontje, en als je een T-shirt meeneemt, kun je door kunstenaar lijntekeningen op je shirt laten tekenen (voor een paar euros). Kinderen kunnen naar hartelust spelen in de avontuurlijke – bijna klaar – tuin van Remark op het plein, of figuurtjes vouwen bij de Meisjes van Papier. DJ’s PÅL/SECAM en r.i,.t.m draaien lekkere platen in VLLA, de te gekke band De Stoet treedt live op op het plein, en neem je eigen BBQ pakket (en favoriete buurman of buurvrouw) mee: vanaf 17:00 tot 21:00 open BBQ op het plein!

Lekker weer
En er is perfect minimarkt weer voorspeld: 22 graden, licht bewolkt en zonnig! Komen dus!

Het is ook heel nice als je laat zien dat je komt: https://www.facebook.com/events/141773892673079/

En… mocht je je nog andere gezelligerds willen uitnodigen, dat kan via de mail en twitter button onderaan deze pagina:
http://www.vlla.nl/events/vlla-minimarkt-nw-open-xl-editie/

Meer informatie over Nieuw West Open: www.nieuwwestopen.nl

DSCF2265nouvelle_vllaguemgv_3395

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend